luni, 1 septembrie 2008

Nutritie Optimizata Herbalife


O forma fizica buna - printr-o Nutritie Optimizata !


Imbunatatiti-va forma zilnica printr-o Nutritie Optimizata!

Gamele de produse Herbalife furnizeaza corpului elementele nutritive de care corpul are nevoie zilnic pentru a fi in forma fizica si pentru a pastra sanatatea.
“Suntem ceea ce mancam”
Un program de Nutritie Optimizata permite fiecaruia dintre noi sa optimizeze aportul de glucide, de proteine, de fibre vegetale, de vitamine, minerale, antioxidanti, veghind ca nivelul enrgetic sa fie maxim.. Conceptul de nutritie Optimizata inseamna sa avem un meniu alimentar foarte variat, dar consumul sa fie moderat in ceea ce priveste portiile.

Conceptul de Nutritie Optimizata – Herbalife

Roata Nutritiei Optimizate ne arata cum gamele de produse Herbalife se pliaza perfect pe necesitatile tuturor, constituind un punct de plecare pentru un Stil de viata Activ si Sanatos, pentru o Nutritie Echilibrata!

In jurul acestor produse cheie, roata Nutritiei Optime, largeste domeniile de interes pentru: Controlul Greutatii, Suplimenti de Nutritie - < Solutii pentru Barbati Activi> si cuprinde solutii pentru o digestie mai buna, pentru sanatatea sistemului cardio-vascular, pentru intarirea sistemului imunitar ; pentru Nivel Energetic maxim pentru a face fata solicitarilor cotidiine tot mai ridicate, stresului; pentru Nutritie Externa ingrijirea corecta a tenului, a corpului si a parului.

Barbati, femei, indifernt de varsta pot beneficia in egala masura de Nutritia Optimizata Herbalife.

Niciun comentariu: