miercuri, 3 iunie 2009

Care sunt avantajele si dezavantajele ??

Cateva lucruri importante care ar trebui sa le stii despre data de astazi.

1.Daca nu incepi din acest moment, vei continua sa pui in greutate

2.Astazi vei incepe sa pierzi din greutate, incepand cu urmatoarea ta masa

3.Ziua de astazi marcheaza ziua in care saruti grasimea de ‘La revedere” si spui “Bine ai venit” unui nou mod de viata si unui corp sanatos

4.De astazi vei incepe sa elimini grasimea de pe toate zonele cu problema ale corpului tau.

5.Astazi este ziua in care incetezi sa-ti minti corpul si sa ii dai sperante false cu dietele necorespunzatoare. Este timpul sa folosesti o dieta care functioneaza cu adevarat si iti trateaza corpul intr-o maniera in care a vrut intodeauna sa fie tratat.

Pierderea in greutate nu a fost niciodata mai posibila. Este in mana ta acum, deci fa-ti o favoare, alatura-te programului HERBALIFE si incepe sa pierzi acele kilograme suparatoare chiar acum.



"Fiecare femeie ar trebui sa foloseasca ce i-a daruit "Mama Natura" inainte ca "Tatal Timp" sa i le ceara inapoi." - Laurence J. Peter




Celulita ... O Problema? De Ce?

Scapa de ea... Si iubeste-ti corpul... Din Nou!


Da, se poate!

Multi oameni incearca sa scape de celulita cu orice pret.



Omul e in cautare de tratamente care mai de care mai sofisticate pentru longevitate si un lucru simplu de facut este scapat din vedere: detoxifierea organismului.

Aceste toxine se acumuleaza in diverse zone ale corpului, cele care dau o simptomatologie greu de suportat fiind intestinul gros (balonari, dureri, tranzit intestinal lent discomfort), muschi (contracturi cronice, dureri, pozitii vicioase, reumatism) si, nu mai putin important, tesutul adipos (celulita).


Ce este celulita?

CELULITA este un termen care se refera la grasimea cu aspect neplacut de sub piele si la excesul de fluide din tesuturi, fapt care cauzeaza incretiri ale epidermei!

Celulita nu este doar o problema estetica - Este un Avertisment, ca trebuie sa imbunatatesti Modul de Viata, sa te Hranesti Corect si sa faci mai Multa Miscare. Pentru a indeparta celulita este necesara o actiune complexa asupra organismului.


Trebuie sa se imbunatateasca circulatia sanguina in tesuturile adipoase, sa se activeze schimbul de substante, sa se elimine reziduurile, sa se accelereze eliminarea celulelor grase si sa se intareasca musculatura. Pentru a restabili schimbul de substante in celulele din zonele afectate de celulita, si pentru a elimina reziduurile, trebuie sa se furnizeze substante nutritive si remedii din plante. Din pacate, din cauza circulatiei defectuoase in zonele subcutanate de celulita, substantele nutritive din alimentatie ajung mai greu acolo.


Ia Decizia Sa Lupti Cu Celulita

... Incepe Astazi!



Cate Dintre Noi Femeile, Fie Ca Suntem Mature sau Tinere, fie ca suntem slabe sau plinute, nu incercam sa luptam cu acest dusman numit "celulita"? Si cum putem lupta mai eficient impotriva ei decat intelegand mai bine mecanismul care duce la aparitia acestui neajuns?



Ce Putem Face Pentru A Preveni Aceasta Acumulare De Toxine In Organism?

Detoxifieri interne si externe.

Pe langa rolul major in detoxifierea organismului a aportului zilnic de 2 litri de apa, o data sau de doua ori pe an e nevoie de o detoxifiere printr-o alimentatie speciala.

De obicei, celulita se gaseste pe a-cele regiuni ale corpului in care stocam grasime. La femei, celulele de grasime sunt depozitate aproape de suprafata pielii - asadar, grasimea ajunge mai usor "la vedere" si da aspectul acela de "impanat" cu grasime, pe care il detestam. Barbatii, pe de alta parte, au celule de grasime stocate in stratul profund, adanc sub piele si care, evident, nu se vad!


Celulita Este Cel Mai Mare Dusman Al Corpului Nostru Cand Vine Vorba De Aspect.
Se trateaza greu si parca mereu revine. Chiar daca reusesti sa o ascunzi si pentru moment esti fericita, crezand ca, gata, ai scapat de ea, de fapt se ascunde bine in tesut.

Sa le luam pe rand...

Din punct de vedere estetic, zonele de piele afectate de celulita se caracterizeaza prin denivelari ale epidermei, porii dilatati si pierderea elasticitatii datorata degenerarii fibrelor de elastina si colagen.

Printre cele mai importante cauze ale aparitiei celulitei se numara cele legate de alimetatia neadecvata, factorii genetici si sedentarism. Astfel, specialistii in domeniu au dezvoltat numeroase terorii cu privire la acesti factori declansatori ai celulitei.

Conform unor specialisti, excesul de estrogeni reprezinta unul din factorii genetici ai celulitei si in acelasi timp una din principalele cauze ale instaurarii acestui proces.

Alti cercetatori arata ca lipsa de exercitiu fizic duce la ingreunarea circulatiei limfatice. Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, pierderea elasticitatii tesutului conjunctiv, ducand la aparitia imperfectiunilor si denivelarilor pielii. De asemenea, o circulatie limfatica si sanguina deficitara duc la cresterea acumularii de lichide in stratul superficial al grasimii situate sub tegument si la acumularea de toxine in interiorul celulelor grase.

Cu inaintarea in varsta, straturile superioare ale pielii se subtiaza, facand ca grasimea de la suprafata sa fie si mai vizibila. Pe la 30 de ani, nivelurile de estrogen incep sa scada, ceea ce duce la reducerea elasticitatii pielii. Expunerile la soare (cumulate, de-a lungul anilor) inrautatesc lucrurile, facand ca celulita sa devina si mai vizibila odata cu trecerea timpului.

Nu de neglijat printre factorii care favorizeaza dezoltarea celulitei este alimentatia bogata in grasimi, aditivi alimentari, conservanti, cafea, alcool, mai ales atunci cand aceasta dieta este combinata cu lipsa de exercitiu fizic.

Alimentele Bogate in Grasimi - precum Branzeturile, Untul, Smantana, Carnea Grasa - cu siguranta vor creste depozitele de celulita, iar mancarea bogata in calorii va sfarsi prin a-ti transforma coapsele in adevarate coji de portocala...

Restrange consumul de carne rosie si opteaza pentru variante sanatoase, cum sunt pestele, carnea slaba de pasare (pieptul de pui) si cateva oua. Branza si preparatele din soia sunt o sursa excelenta de proteine fara grasimi, cu conditia sa fie corect procesate si sa nu aiba adaosuri de grasime animala si amidon.

Nu renunta insa sa lupti impotriva acestui dusman numit "celulita", ai la dispozitie un intreg arsenal de lupta impotriva lui! Poti incepe ofensiva cu o dieta combinata cu tratamentele corporale profesionale. Herbalife are solutii eficiente pentru combaterea celulitei din interior si la exterior.

Niciun comentariu: