miercuri, 3 iunie 2009

Formula 1 - Shake-ul delicios servit la pahar

Formula 1 Nutritional Shake Mix


Cea Mai Completa Si Nutritiva Masa Pe Care O Poti Avea !

Incepe o viata noua ... cu micul dejun.

Gustos, echilibrat, sanatos, shake-ul - o adevarata "masa in pahar" - va da un start ideal unei zile excelente. Este conceputa stiintific pentru a asigura organismului nutritia unei mese echilibrate si complete.

Sa slabesti cu gust de ciocolata.... hmm... ce poate fi mai delicios??

Nu Mai Ezita! Ia chiar cum hotararea sa actionezi. Daca nu vei actiona acum, mai mult ca sigur nevoile tale vor ajunge iarasi pe ultimul plan, amanandu-ti visele iar si iar... pana cand viata va trece pe langa tine...Oare nu meriti o viata mai buna? O sanatate de fier? Un corp de invidiat?... Ba Da meriti !



Bautura proteica nutritiva, un produs extrem de hranitor, fara egal in lume, fiind cel mai apropiat ca valoare nutritivă de laptele matern. Sub forma de concentrat - pudra. Conţine 52 de ingrediente printre care carbohidrati, extracte din plante si proteine vegetale din soia.


Avantaje produsului Formula 1 - pudra proteica, sunt:
1.usor de preparat, gata in 3 minute
2.tine de foame 3-4 ore
3.detoxifica organismul
4.hraneste la nivel celular
5.are doar 250 calorii
6.absorbita 100 % de organism
7. 16 g proteine vegetale de calitate
8. 52 de elemente nutritive
9.portia ta de hrana vie
10.ajuta in controlul greutatii
11. 6 arome delicioase:vanilie,ciocolata,fructe de padure, fructe tropicale, cappucinno, frisca.
12.asigura nutritie echilibrata
13.formulata de somitati in domeniu
14.un produs unic in lume
15.foarte versatil, o multime de retete
16.si nu in ultimul rand,
17.avand in vedere cele de mai sus...
18.Foarte Ieftin! 6 lei/portie /zi : 12 lei X 30 zile = ~160 ron.

Fa Ca Sanatatea Sa Dureze. Bucura-te de o viata lunga si sanatoasa alaturi de cei dragi. Chiar si o mica imbunatatire in dieta si stilul tau de viata poate face diferenta. Aminteste-ti: 75% din felul in care ne simtim si aratam se datoreaza alimentatiei!

Asigura organismului 18 aminoacizi, printre care 9 sunt esentiali (pe care corpul nu si-i poate produce singur si trebuie sa-i ia din alimentatia zilnica).
Contine Aminogen - un complex de enzime cu rol important in digestia, absorbtia si fixarea proteinelor.

Proteina extrasa din muguri de soia si fibrele solubile ajuta la reglarea functiei de filtrare a rinichilor, contribuind la controlul sanatatii diabeticilor si a persoanelor cu probleme de rinichi.

Elaborata pe baza unor tehnologii alimentare foarte avansate, Formula 1 este foarte usor de asimilat. Revigoreaza tonusul muschilor. Contine carbohidrati cu metabolizare rapida si lenta, care ajuta la mentinerea echilibrului zaharului in sange, asigurand in acelasi timp un nivel ridicat de energie si o senzatie de satietate.

Gandeste-te: ai servit micul dejun astazi?

Dar sotul/sotia sau copilul/copiii? Cum va simtiti in timpul zilei?

In familia ta exista probleme precum: oboseala cronica, dureri de cap, probleme digestive, somn neodihnitor, surplus de greutate?

Noi nici nu constientizam importanta vitala a micului dejun in viata fiecaruia dintre noi.

Schimba-ti Obiceiurile Proaste Intr-unele Bune

Dar de ce este atat de important micul dejun? De ce sa-l imbunatatim? De ce am face-o? Ca sa fim sanatosi toata viata! Nu asta ne dorim? Si asta o putem face intr-un mod simplu si distractiv, potrivit pentru fiecare persoana!

Orice ai mancat ieri, alcatuieste doua grupe de elemente de baza: Primul Grup ne furnizeaza energie (proteine, grasimi, carbohidrati), Al Doilea Grup – materiale de constructie (proteine, amnioacizi, vitamine, minerale etc.). Ieri ai consumat energie, in timp ce, materialele de constructie au fost utilizate in timpul noptii (in timpul somnului au loc procesele de reducere si de regenerare).

Esti Obosit - Sau Bolnav?

Formula 1 este conceputa stiintific pentru a asigura organismului nutritia unei mese echilibrate si complete - (substantele nutritive necesare: proteine, acizi grasi esentiali, vitamine, substante minerale) printr-o combinatie unica de ingrediente naturale, care-ti satisface foamea, asigurandu-ti o slabire mai usoara si mai sanatoasa.

Simte-te Mai Bine Si Traieste Mai Mult

Importanta Nutritiei Echilibrate
Dejunul cu Shake-ul nutritiv Formula 1 poate sa suplimenteze sau sa mentina depozitele de elemente nutritive necesare organismului tau! Si in afara de aceasta fiecare portie de Formula 1 contine pana la 16 g de proteine de calitate.

Iti Poti Mari Speranta De Viata?

O Nutritie Sanatoasa = VIATA
Nutritia echilibrata sta la baza sanatatii pe termen lung, a frumusetii si a longevitatii. Formula 1 iti va da increderea ca esti pe drumul sanatos de a da corpului tau nutritia de care el are nevoie.

Mananca Mai Mult, Cantareste Mai Putin

In fiecare zi, in toata lumea se prepara peste 1 milion de shake-uri Formula 1, incepand cu crema personalitatilor de la Hollywood (actori, regizori, cantareti, sportivi) continuand cu oameni de stat si presedinti care au introdus acest shake ca si mic dejun in viata lor, pentru ca sunt oameni informati, care vor sa fie sanatosi si sa arate bine cat mai mult timp.

Niciun comentariu: