Google+ Followers

duminică, 14 iunie 2009

lucrurile simple le ignori cel mai mult
Stim cu totii ca daca pur si simplu zambim ne simtim mai bine si totusi am facut din a fi agresivi, frustrati si suparati o chestiune de bon ton. Stim ca nu trebuie sa bem coca cola si bem. Ca chipsurile sunt daunatoare si le dam copiilor... Ca trebuie sa ne ingrijim si uitam de noi... si cautam solutii complicate si imposibil de urmat.
Imi place ca spune chestii simple. Dar e si cel mai simplu sa le ignori. Si cautam vinovatii.....

Adevărul: Cum ar trebui să arate un meniu zilnic pentru a ne menţine mereu în formă?

Luigi Gratton: Oamenii obişnuiţi ar trebui să încerce să nu mai mănânce după orele 20.00. Sportivii, în schimb, pot mânca oricând pentru că ei au arderile foarte rapide.

Pentru a fi în formă tot timpul oamenii ar trebui să mănânce astfel, în fiecare zi: la ora 7.00 dimineaţa, micul dejun, format din foarte multe proteine, la ora 10.00 trebuie luată o gustare, eventual un baton proteic, iar prânzul trebuie mâncat la ora 13.00. După-amiaza, la ora 16.00 se mai poate mânca o gustare, iar seara, la ora 19.00 trebuie luată cina.

Câte calorii avem voie să consumăm într-o zi pentru a nu ne îngrăşa?

În general, ar trebui să consumăm aproximativ 2.000 de calorii pe zi. Femeile de înălţime medie, cum am observat că sunt şi româncele, ar trebui să consume, zilnic, maximum 1.600 de calorii, iar bărbaţii înalţi, 2.200. Pentru a slăbi, trebuie să micşorăm aportul caloric şi să îl mărim pe cel proteic. Din păcate, românii consumă cam 3.500 de calorii pe zi şi mănâncă produse cu mult zahăr.

Cât de importante sunt suplimentele alimentare în meniul zilnic?

Dacă am avea o alimentaţie perfectă, nu cred că ar mai exista suplimentele alimentare. Ele sunt foarte importante pentru că organismul are nevoie de foarte multe elemente pe care corpul nu le asimilează îndeajuns din alimente.

Cum comentaţi faptul că obezitatea a luat o amploare foarte mare la nivel mondial?

Obezitatea este, într-adevăr, o problemă foarte gravă. Aproximativ 90% din produsele existente pe rafturile magazinelor conţin zahăr care creează foarte multe probleme şi duce la obezitate. De asemenea, foarte mulţi oameni au înlocuit dieta tradiţională cu mâncărurile de tip fast-food, produsele semipreparate şi băuturile carbogazoase. În general, oamenii beau dimineaţa o cafea dulce şi, eventual, mănâncă puţină pâine.

ISTORII ALE UNOR PERSOANE DIN ROMANIA :
  • HERBALIFE ESTE SUPER
In urma cu 3 ani eram foarte bolnava cu inima si aveam tensiune, in disperare de cauza , fiind alergica la medicamente, si fiind si obeza am inceput consumul de produse HERBALIFE, si de atunci ma simt bine nu mai consum NICI UN PRODUS DE FARMACIE pentru inima si tensiune si am slabit 33 de kg. De aceste produse am auzit de la varul meu care cu ani in urma a fost sportiv si la terminarea perioadei sportiev s-a ingrasat foarte mult el a slabit si acum se poate misca cu mai multa usurinta avind grave probleme la coloana si la fel ca si mine consuma suplimentii cu OMEGA 3 DE LA HERBALIFE. Eu nu va pot spune decit din experienta mea ca sunt produse foarte bune. CONSUMATI-LE.
  • LIVIU din bucuresti
Inainte k sotia mea sa ma convinga sa slabesc cu program d slabire HERBALIFE, credeam k sunt un 'voinic'. Acum sunt cu 12Kg mai slab ma simpt suplu. Va rog sa intelegeti fiecare ce vreti, dar nimic nu se compara cu a t simti mai vioi si in sfarsit capabil sa-ti permiti sa mergi p bicicleta cu aceiasi energie cu care merge copilul tau d 10 ani. Sa fim mai frumosi si mai sanatosi.
  • Nita Eugen
Consum produsele de 4 m ani, shi starea mea actuala este una extraordinara.Am slibit 21 de kg, am rezolvat o serie de probl. de sanatate....; este fantastic. MULTUMESC HBL. ROMANIA.

  • un comentariu contra Herbalife !!! o persoana zicea ca-s pur si simplu minciuni si ca nu ai cum sa slabesti !!!
daca tot te arunci la a face afirmatii aiurea, mai bine te interesezi despre fapte si nu despre vorbe! Sau ai scris de curand vreun best-seller in nutritie la nivel mondial si noi nu stim? sau cumva ceva experienta in domeniul acesta? in fine...eu consum produsele Herbalife de 2,5 ani impreuna cu familia (de la bunica de 67 de ani si pana la sora de 6), si ma simt de 30 de ori mai bine decat inaninte, in familie s-a slabit super, si persoanele se mentin de 2 ani fara probleme! Gratton este medic Herbalife doar de 4 ani de zile, si este recunoscut ca si somitate in domeniu la nivel mondial dinainte! mai intai verificati faptele si apoi "murdariti" cu vorbele...

Niciun comentariu: