sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Cateva informatii utile despre omul modern!



E adevarat ca...?

In lumea noastra circula numeroase mituri, opinii si informatii despre alimentatie. Ati auzit probabil unele dinte acestea, si v-ati intrebat poate care este adevarul. Mai jos incercam sa va sprijinim cu cateva raspunsuri.

  • Stresul ingrasa?
  • Ne ingrasam pentru ca mancam mai multe calorii decat ardem. Stresul nu ne ingrasa, mancatul in situatii stresante poate contribui la kg. in plus
  • Mai bine slabesti doar cu sport?
  • Este indicat sa avem un stil de viata activ, dar sportul nu inlocuieste necesitatea unei alimentatii corecte. Fara alimentatie corecta, e posibil sa slabim temporar cu sport, dar asta nu este suficient pentru mentinere pe termen lung si nici pentru mentinerea greutatii. Daca sportul singur ar fi suficient pentru a fi sanatosi, de ce ar mai avea sportivii nevoie de programe speciale de nutritie?
  • Poti manca orice daca ai "arderi bune "?
  • "Arderile" depind de procentajul de masa slaba din corp. Ele nu sunt "bune" sau "rele" ci sunt doar o cantitate de calorii pe care organismul o consuma zilnic. Cu toate acestea, o persoana cu rata metabolica mare (arderi "bune") va avea probleme de sanatate si va acumula kg. de grasime in exces, in timp, daca se alimeteaza prost.
  • As slabi, dar mi-e frica sa nu ma ingras "dublu" dupa!
  • Te ingrasi dupa ce slabesti in doua situatii: fie daca slabesti nesanatos, prea rapid, prin infometare si pierdere a masei musculare; fie daca dupa un program sanatos de slabire, cum este programul Herbalife, revii la obiceiurile alimentare gresite care te-au facut sa te ingrasi initial (mananci iar doar o data pe zi seara, nu mai bei apa, inlocuiesti mesele cu gustari dulci, etc.)

Te alimentezi corect in prezent?

· Primul pas pentru a putea schimba ceva in bine este sa intelegem ce anume trebuie sa schimbam. Evaluarea gratuita pe care v-o oferim ne va permite sa intelegem exact unde va aflati din punct de vedere al obiceiurilor dumneavoastra alimentare.

In urma evaluarii vom vedea daca mancati ceea ce ar trebui sa mancati, cand ar trebui sa mancati si in cantitatea in care ar trebui sa mancati. Vom stabili necesarul dumneavoastra de calorii pentru mentinere, slabire sau ingrasare, necesarul zilnic personalizat de proteine, procentul de grasime din organism si alti parametri. Vom vedea daca din punct de vedere al stilului de viata, al exercitiului fizic si consumului de apa va aflati pe drumul cel bun catre o stare optima de sanatate.


Cum iti propunem sa slabesti?

Desi exista foarte multe metode de slabire, noi iti propunem cea mai sanatoasa, sigura si eficienta metoda care exista in prezent. Si avem si dovezi nu sunt doar vorbe!

Programul nostru de slabire consta din trei pasi simpli:

  1. O masa pe zi va fi mancarea ta preferata.
  2. Doua mese pe zi le vei inlocui cu un coctail delicios, consistent, hranitor si cu foarte putine calorii.
  3. Inainte de fiecare masa, adica de 3 ori pe zi, vei ajuta organismul tau sa slabeasca mai repede si sa fie mai sanatos cu ajutorul unor suplimenti naturali pe baza de plante.

Poti avea incredere in noi

Pentru ca intr-adevar compania noastra este lider la nivel mondial in slabire si controlul greutatii. Uite cateva argumente:

  • Compania are peste 30 de ani de experienta in domeniul controlului greutatii si a nutritiei sanatoase.
  • Prezenta in peste 70 de tari prin reprezentante si distribuitori independenti.
  • Peste 60 milioane de clienti in intreaga lume.
  • Cei mai buni oameni de stiinta printre care si laureati ai Premiului Nobel lucreaza la elaborarea produselor.
  • Fiecare client are un consultant individual care are grija de rezultat.

Stim ca ai multe intrebari

Insa noi avem si raspunsurile. De exemplu ai putea sa intrebi:

Chiar daca voi slabi conform planului ma voi ingrasa la loc ?

Programul nostru te ajuta prin a-ti da puterea sa vrei sa inveti cum sa mananci ceea ce-ti place si sa ai greutatea dorita. Noi nu folosim medicamente sau infometare, noi folosim nutritia si shake-uri proteice delicioase care iti vor completa masa.

Poti trimite email la: expertwellness20@yahoo.com cu intrebarile tale referitor la aceste produse sau obiectiile tale, iar noi iti vom raspunde cat mai curand.



Niciun comentariu: