Google+ Followers

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Despre Compania Herbalife


Herbalife,

"Produsele noastre nu schimba o zi, dar pot schimba o viata."

(Mark Hughes fondatorul companiei Herbalife)


 • Fondata in 1980;
 • Lider mondial in domeniul nutritiei;
 • Are filiale in 73 de tari;
 • Companie cotata la bursa NASDAQ;
 • O companie de peste 2 miliarde de dolari pe an cu un potential imens de crestere;
 • peste 30 milioane de clienti multumiti;
 • 30 de ani de experienta, 30 de ani de reusite
 • Incepand cu 2010 are filiala in Romania.

Totul a inceput cu o tragedie
. Jo Ann Hughes actrita la Hollywood moare la 36 de ani in urma unei supradoze accidentale de medicamente pe care le folosea in cadrul unei cure de slabire. Ani de zile fiul ei Mark Hughes a urmarit neputincios deteriorarea starii de sanatate a mamei sale din cauza dietelor si remediilor drastice de slabire urmate unele dupa altele.

In urma acestei tragedii Mark a decis sa-si dedice viata ajutandu-i pe oameni sa slabeasca si sa-si controleze greutatea in mod sigur si eficient, printr-o nutritie buna si cel mai important fara a-si pune viata in pericol. Mark s-a implicat in industria de nutritie initial lucrand pentru doua companii care distribuiau produse de nutritie prin distribuitori independenti si in scurt timp a devenit unul dintre cei mai buni distribuitori. Paraseste ambele companii deoarece acestea uitau sa-si indeplineasca indatoririle fata de distribuitori.

La scurt timp l-a intalnit pe Dr. Bruce Halsted, medic de renume mondial din Los Angeles, specialist in terapia cancerului, care l-a invitat la un simpozion despre plantele chinezesti. Entuziasmat de faptul ca multi experti explicau cum au folosit chinezii de mii de ani plantele pentru a-si imbunatati sanatatea, Mark Hughes viziteaza China si se convinge ca numai combinand intelepciunea de milenii a omului de a folosi plante cu cea mai inalta tehnologie poate duce la producerea celor mai performante produse de nutritie pentru controlul greutatii.

Impreuna cu Richard Marconi, un foarte cunoscut manufacturier de produse de nutritie din California incep sa realizeze produse cat mai bune pentru ca oricine sa poata beneficia de nutritia din plante in conditiile in care stiinta ierburilor in occident era foarte putin cunoscuta la acea vreme.

Dupa cercetari multiple si teste apare in 1980 programul original Herbalife de control al greutatii. Inceputul a fost un produs vandut din porbagajul unei masini de catre Mark, astazi, a devenit o organizatie mondiala ce contribuie la sanatatea a milioane de oameni, de diverse culturi, din intraga lume.

Mark Hughes a pus piatra de temelie a unei companii internationale dedicata sanatatii omului, compania Herbalife. Produsele realizate de aceasta companie, combina armonios tot ce are mai bun natura cu ultimele realizari ale stiintei. Fiecare produs este rezultatul unor cercetari vaste, indelung testat si omologat de catre mari oameni de stiinta, nutritionisti medici si cosmetologi (vezi consiliul medical Herbalife).

Produsele nu sunt medicamente ci alimente biologice concepute de medici dieteticieni care in colaborare cu specialistii de la N.A.S.A. au creat o formula cu dozare optima a glucidelor, proteinelor, lipidelor, vitaminelor, mineralelor microelementelor capabile sa asigure nutritia cea mai buna a organismului uman.

Astazi 64% dintre americani si 50% dintre europeni sufera din cauza unui surplus de greutate si a complicatiilor de sanatate aparute. In aceste conditii 50% dintre americani folosesc suplimenti nutritivi in valoare de peste 70 miliarde de dolari anual, iar acesta este doar inceputul, deoarece abia acum incepem sa intelegem procesele biochimice care explica principiile de actiune a vitaminelor, mineralelor, glucidelor, proteinelor si a altor substante in organismul uman.

Compania Herbalife este lider mondial in domeniul controlului greutatii si al suplimentilor pentru o alimentatie corecta.

Sarcina Companiei si a distribuitorilor sai este de a ajuta cat mai multi oameni din lume :

 • Sa se simta mai bine;
 • Sa arate mei bine;
 • Sa-si schimbe obiceiurile alimentare;
 • Sa slabeasca si sa-si controleze greutatea.
Avantajul oferit de produsele Herbalife fata de alte produse cumparate din magazine este acela ca sunt insotite de cele mai bune servicii oferite de distribuitorii independenti si care in calitate de consultanti de nutritie va vor consilia permanent, oferindu-va cele mai bune solutii la problemele dumneavoastra, mentinand contact cu fiecare dintre clienti in parte pe toata durata de folosire a produselor.

Niciun comentariu: