sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Cum slabesti cu Herbalife

Cum slabesti

Herbalife ofera un program eficient si revolutionar de control al greutatii cu solutii individuale care satisfac nevoile fiecarei persoane in parte.In spatele programului Herbalife stau rezultatele cercetarii stiintifice lansate de Dr. David Heber, conducatorul Consiliului de Cercetare Herbailfe, Directorul Centrului de Nutritie Umana din cadrul UCLA. Dr. David Heber este convins ca programele de control al greutatii trebuie concepute individual pentru clienti in functie de constitutie si stil de viata.

Aceasta filosofie se concretizeaza in programul de slabire Herbalife care asigura un aport personalizat de proteine pe parcursul programului.

Filosofia programului de slabire Herbalife

  • Pasul 1: Studiati-va corpul, calculati cantitatea optima de proteine de care aveti nevoie cu ajutorul instrumentelor specializate pe care vi le punem la dispozitie.
  • Pasul 2: Asigurati necesarul de proteine si elemente nutritive ale organismului dvs. cu ajutorul produsului de baza Herbalife, Formula 1, in forma de shake si baton de ciocolata, a complexului de multivitamine Formula 2 si Cell Activator.
  • Pasul 3: Suplimentati alimentatia dvs. cu delicioasele gustari proteice si alte produse Herbalife in functie de necesitatile individuale ale organsmului dvs.

Pentru o slabire eficienta

  • Inlocuiti 2 mese pe zi cu shake-ul delicios Formula 1
  • Adaugati in shake sau mancare cantitatea necesare de Pudra proteica.
  • De trei ori pe zi inainte de masa luati cate o tableta de Formula 2 - complex de vitamine si Cell Activator plus alti suplimenti pentru optimizarea rezultatelor.
  • Beti 2 litri de apa zilnic

Pentru mentinerea eficienta a greutatii

  • Inlocuiti o masa cu shake-ul Formula 1
  • Adaugati in shake sau mancare cantitatea necesare de Pudra de proteine.
  • De trei ori pe zi inainte de masa luati cate o tableta de Formula 2 - complex de vitamine.

PROGRAM DE BAZA - pentru cei ce doresc sa slabeasca 3-5 kg/luna


Contine:
Formula 1 - (2 buc.) inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabile.
Formula 2 - amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna .
Formula 3: Tabletele cu Fibre si Plante sunt un supliment alimentar, care ajuta eliminarea naturala a reziduurilor si toxinelor din organism .

TOTAL PROGRAM DE BAZA: 140,15 $


PROGRAM AVANSAT

Contine toate componentele Programului de Baza plus:
Activatorul Celular – Contine vitaminele esentiale ale grupului B, B1, B2 si B6 care ajuta la procesarea mai rapida a energiei din alimente .
Cell-u-loss – Contine potasiu pentru a sustine echilibrul hidric si electrolitic din organismul dvs .

TOTAL PROGRAM AVANSAT: 198,24 $


PROGRAM TOTAL

Contine toate componentele Programului Avansat plus:
Thermo Complete – Constitue o sursa de cofeina din ceai verde, pudra de cofeina, yerbamate si pudra de cacao pentru a fi vioi, alert,plin de energie .
Thermojetics Yellow - sustine reglarea naturala a nivelului de zahar din organism pentru a evita lipsa de energie.Acest supliment este o sursa de Crom, un mineral care de obicei lipseste din dietele moderne, datorita supraprocesarii alimentelor, stresului si altor factori.

TOTAL PROGRAM TOTAL: 303,2 $



PROGRAM PENTRU SPORIREA MASEI MUSCULARE

- pentru cei ce doresc sa sporeasca greutatea corpului cu 3-5 kg/luna


Contine:
Formula 1 - (3 buc.) inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabile.
Formula 2 - amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.
Formula 3: Tabletele cu Fibre si Plante sunt un supliment alimentar, care ajuta eliminarea naturala a reziduurilor si toxinelor din organism.

TOTAL PROGRAM SPORIREA MASEI MUSCULARE: 583 RON

Niciun comentariu: