sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Despre sanatate

Controlul greutatii (slabire, ingrasare) - problema de sanatate ?

Site-ul este dedicat aceleia(aceluia) care doreste sa-si mentina o buna stare de sanatate, sau sa remedieze unele probleme de sanatate prin imbinarea armonioasa a retetelor stravechi chineze, tibetane cu tehnologia mileniului trei.

Poti invata aici cum sa rezolvi problema controlului greutatii (slabire, mentinere, ingrasare), cum sa realizezi detoxifierea organismului si reglarea metabolismului, intretinerea organismului prin vitaminizare si energizare cu suplimenti nutritivi (hrana exclusiv vegetala) fara foame pentru imbunatatirea majora a sanatatii si a vietii, cum sa fii mai frumoasa(frumos), mai tanatara(tanar) si cum se poate ca viata sa va para mai minunata...

Sarcina acestui site este de a va ajuta:

  • Sa va simtiti mai bine;

  • Sa aratati mai bine;

  • Sa va schimbati obiceiurile alimentare;

  • Sa slabiti si sa va controlati usor greutatea.

Ce este sanatatea?

Sanatatea este starea unui organism neatins de boala, in care toate organele functioneaza normal. V-ati intrebat vreodata daca sunteti cu adevarat sanatosi tinind cont de faptul ca suntem o uzina vie deosebit de complexa formata din aproximativ 100 de trilioane de celule care se reinoiesc continuu, intr-o singura ora schimbandu-se un miliard de celule, un creier infinit mai sofisticat decat orice computer? Raspunsul este din pacate negativ.

De ce?

Pentru simplul motiv ca organismul uman a fost creat pentru a coexista in buna pace cu mediul natural din care face parte, pentru a respira aer curat, a se hrani cu alimente provenind din mediul inconjurator, a bea apa pura, a consuma doar atat cat are nevoie. Omul a modelat permanent natura, pentru ca aceasta sa-i satisfaca nevoile, iar in ultimii zeci de ani de foarte multe ori fara a tine cont de efectele negative pe termen lung, efecte pe care le resimtim cu totii mai mult sau mai putin.

Soarele care alta data "alunga" medicul astazi este un dusman al pielii prin cresterea nivelului de radiatie ultravioleta, apa este din ce in ce mai poluata, civilizatia moderna ne solicita intens sistemul nervos "daruindu-ne" cu generozitate stresul, iar nu in ultimul rand aceiasi civilizatie ne hraneste din ce in ce mai mult cu alimente rafinate, conservate, aditivate cu fel de fel de substante chimice, multe dintre ele cu efecte necunoscut pe termen lung.

Rezultatul? Dezechilibre grave,crestere necontrolata in greutate obezitate, sau invers scadere accentuata a masei corporale, oboseala fizica si psihica, imbatranire prematura in conditiile in care consumam tot mai multa hrana si facem tot mai putin efort fizic pentru a "arde" grasimile din organism, deci "acceleram" tot mai mult spre moartea prematura astfel ca 70% din decesele de pe glob sunt datorate:

  1. Bolilor cardiovasculare
  2. Accidentelor vasculare
  3. Cancerelor

Concluzia?

Tragic, dar adevarat IN ACESTE CONDITII NU PUTEM FI SANATOSI !, iar una dintre principalele cauze este datorata alimentatiei nesanatoase, insuficient diversificata, precum si a modului de obtinere, preparare, pastrare, a alimentelor, alaturi de poluare, stres, etc...

Solutia?

Da! Solutia exista si se numeste "Tehnologia nutritiei celulare"

Ce este nutritia celulara? Aceasta este metoda de a asigura celulelor organismului nostru toate substantele necesare zilnic adica: proteine glucide, vitamine, minerale, fibre, uleiuri esentiale, apa in cantitatile necesare, stiintific dozate, astfel incat celulele sa functioneze optim, sa se reproduca normal, cu efect miraculos asupra starii fizice si psihice a individului asupra tonusului general cu rezultat final SANATATE SI TINERETE.

Compania americana "Herbalife" (vezi detalii companie Herbalife), lider mondial in progame de nutritie pentru sanatate si controlul greutatii prin diete si cure de slabire naturale, cu 30 de ani de cercetare in domeniu, beneficiind de contributia unui bogat colectiv de oameni de stiinta, doctori si specialisti in nutritie (vezi Consiliul Medical Herbalife) a descoperit cheia nutritiei celulare si a creat programe bazate pe produse obtinute din plante recoltate din intreaga lume (China, India, America, padurile tropicale), benefice sanatatii.

La crearea Formulei Herbalife au fost folosite retete stravechi chineze, tibetane combinate cu cele mai performante tehnologii de preparare, astfel incat acestea sa pastreze intacte elementele componente. Combinarea si amestecarea ierburilor dupa filozofii vechi au dat nastere la un program echilibrat de nutritie la nivelul celulei.

Programul de nutritie celulara asigura organismului uman hrana foarte usor de asimilat de catre celule, astfel el este ajutat sa asimileze mai bine vitaminele si substantele nutritive din hrana producand detoxifierea si reglarea metabolismului, vitaminizarea si deci energizarea organismului. Nutritia celulara este un program unic in lume, la elaborarea caruia au lucrat cele mai stralucite minti in domeniul nutritiei.
Ganditi-va ca 217 de Kcalorii de nutritie celulara contin atatea substante nutritive cate s-ar gasi in 3000 de Kcalorii de mancare obisnuita (aproximativ 1,5kg. mancare obisnuita), iar in cazul in care a-ti dori sa slabiti spre exemplu v-ar fii mult mai usor pentru organism, deoarece acesta primeste tot necesarul cu o cantitate mai mica de calorii in conditiile in care senzatia de foame este anulata. Slabire, mentinere usoara si FARA FOAME !

Cine poate sa foloseasca programele de nutritie celulara? Raspunsul este foarte simplu: ORICINE deoarece sunt: exclusiv naturale, nu au contraindicatii, (cu exceptia femeilor gravide sau copiilor sub 12 ani care trebuie sa solicite avizul medicului pentru unele produse cu efect de scadere in greutate) nu au efecte secundare pentru ca nu sunt medicanente ci produse de nutritie obtinute exclusiv din plante, nu se pot intampla accidente prin supradozaj, singurul lucru pe care-l pot realiza este o radicala schimbare in bine.

Destinatia produselor:

  1. Nutritia pentru controlul greutatii
    • Slabire
    • Mentinere
    • Ingrasare
  2. Suplimenti de nutritie ( detalii suplimenti nutritivi)
    • Produse pentru nevoi speciale
    • Sportivi, etc.
  3. Nutritia tenului (produse cosmetice)
    • Specifice fiecarui tip de ten
    • Ingrijirea parului
    • Parfumuri

CONCLUZIE: Intrebati probabil de ce am denumit acest site Plantele Vietii ? Raspunsul este simplu: pentru ca produsele din plante si ierburi destinate nutritiei celulare prin suplimenti de nutritie au efecte nebanuite asupre starii de sanatate, energizare, detoxifiere, reglarea metabolismului, controlul greutatii starii generale de bine a organismului, calitatii vietii si inducerii starii de "Tinerete fara batranete"

Incercati si nu veti regreta !

Niciun comentariu: